O nama

follow url  

http://stadsmagasinet.se/blog/tag/gigafactory/ "Gružanka" je porodična firma sa sedištem u Toponici, opština Knić, koja na tržištu uspešno posluje već 20.godina. 

click premiumqualityOsnovna delatnost je proizvodnja kora i domaće zimnice, a pored toga bavimo se i distribucijom prehrambenih proizvoda za brendove drugih proizvođača na području cele Zapadne Srbije.

http://melroth.com/?komp=opzioni-binarie-giochi-gratuiti&a07=5d Prepoznatljivi smo po praćenju trendova novih tehnologija uz stalnu modernizaciju proizvodnje, primenu savremenog načina poslovanja i učešće na sajmovima.

http://corkcity1916.ie/?kalcerko=non-farm-payroll-forex&30b=12 Uz konstatno ulaganje u razvoj proizvodnje i kvalitet proizvoda zauzimamo lidersku poziciju u proizvodnji kora.

go here Na nivou Srbije distribuciju nam vrsi distributerska kuca SILBO koja je vodeća u svom poslu u zemlji i regionu. Naši proizvodi se izvoze u Francusku, a u narednom periodu u saradnji sa časopisom Hrana & Vino naše proizvodi biće plasirani na tržište Makedonije i Crne Gore.

http://civilparties.org/?cat=1 Naše proizvode karakteriše izuzetan kvalitet, moderno pakovanje, a posebno treba istaći da primena specijalne tehnlogije omogućava da rok trajanja kora bude do 60 dana.

http://paxxo.se/?praktika=k%C3%B6pa-Sildenafil-Citrate-%C3%96rnsk%C3%B6ldsvik&63f=2f Dobitnici smo većeg broja priznanja što je dokaz našeg kvaliteta i posvećenosti poslu.

broker futures oil palm  

http://www.azulyblanca.com/?jjsalo=iq-opciones-binarias&8bc=26 kore01  ajvar01  kore02  kore03  kore04  kore05

logo veliki bw

Sarađujemo sa najvećim trgovinskim kompanijama u našoj zemlji i regionu. 
Spisak svih trgovina u kojima možete kupiti naše proizvode možete pronaći ovde..